Extrém élmény program

● Extrém élmény születésnapra, legénybúcsúra stb.
● Biztonságos öltözet és környezet.
● Képzett kutyák, szakszerű kiképzés, eligazítás.

Miért válasszam?
● Mert garantáljuk, hogy te meglepetésed lesz a legérdekesebb, legextrémebb!

Mi vár a résztvevőre?

Biztos mindenki hallott már a „csibészelésről”amikor vezényszóra támad ránk egy kutya, amikor a kutya megvédi a gazdáját támadás esetén, természetesen szigorúan biztonságos öltözet és körülmények mellett.
Ha Te tökös és bevállalós vagy, itt a helyed és átélheted, milyen érzés, mikor egy képzett németjuhász nekifutásból támad rád! Ütős program akár legénybúcsúra, akár a tökös haverodnak!
A 40-60 perces extrém program előtt,képzett oktató eligazítást tart, majd következhet a bemelegítés, hiszen kemény élménybe lesz részed. Az extrém program akkor mondható sikeresnek ha Te is és a kutya is elfárad, ezért mindent megteszünk!
Fokozatosan hangolunk egymásra téged és a kutyát. Kezdetben még csak ismerkedik veled a kutya,aztán következik a csibész kar az egyik kezeden. Ha úgy érzed még mindig tökös ember vagy, kapsz egy rejtett kart mindkét kezedre. Ha már azt mondod nem vagy tökös,akkor se hagyjuk abba, jöhet, aminek jönnie kell!: Teljes öltözet, úgynevezett francia bunda és arcvédő sisak ami garantálja, hogy haza is tudsz menni sérülések nélkül, mikor a kutya „játszik” veled.

A kutyák: speciális, kiképzett kutyák!

Ha még úgy érzed nem fáradtál el, akkor jön a szituációs gyakorlat. Betörőként hatolhatsz be épületekbe,helyekre vagy próbálhatsz ellopni akár egy autót is. Ha az épületből vagy az autóból az általunk elhelyezett ajándék tárgyat el tudod „lopni” azt hazaviheted!

Nem vagánykodunk, de nem fog sikerülni, négylábú barátaink kirángatnak bármilyen helyiségből és bármilyen autóból.
Az extrém program természetesen vicces, és komoly hangsúlyt fektetünk a biztonságodra hisz ez a legelső.

Az extrém programon minden 18. életévét betöltött személy vehet részt. Alkoholos állapotú, egyéb bódító hatású szerek hatása alatt álló személy NEM vehet részt!
Ne izgulj, nem fog a kutya megrágni, de azért valóban legyél tökös gyerek,ne csak a szád járjon 🙂

Az extrém élményprogram ára: 30.000.-ft.

  • catusuli@gmail.com